Субота, 20 Квітня, 2024

Друк настінних календарів

Універсально-функціональне прикраса приміщень і офісів

Як часто вам доводилося продумувати ненав’язливий презент у вигляді знака уваги діловому партнерові, колезі, знайомому, навіть родичу або другу? Кожен встиг побувати в подібній ситуації. Найбільш просте рішення – друк настінних календарів під замовлення. Тут ви можете презентувати свої товари, послуги, логотип вашого підприємства. Таким чином ви забезпечуєте не настирливу рекламу круглий рік, заплативши лише один раз!

Як народжується ексклюзив

У цифровій друкарні компанії Univest Advertizing Production ви можете замовити виготовлення настінних календарів на будь-який смак:

  • у вигляді плаката з календарною сіткою. Різноманітність форматів від А3 до А0 і щільний папір дозволяють створити відмінний рекламний продукт зі зручним відображенням дат і акцентом на зображенні;
  • перекидний забезпечений пружиною з ригелем. Дванадцять листів плюс обкладинка з щільного паперу – відмінне поле для вашої фантазії і уявлення зображень, об’єднаних одним змістом;
  • квартальний – зручний в офісах при довгостроковому плануванні. Він відображає одночасно три місяці (поточний, попередній і наступний) і допомагає адекватно оцінювати часові проміжки. Зібраний на щільній підкладці, з трьома пружинами і прозорою пластиковою стрічкою з віконцем.

Виготовлення настінних календарів на замовлення дозволяє регулювати такі параметри, як щільність паперу, кольоровість, тип виробу, їх кількість, які суттєво впливають на їх вартість.

Неповторними їх зробить друк з додатковими ефектами у вигляді ламінації, тиснення фольгою. Такі дизайнерські вишукування спричинять деяке подорожчання виробу, але справлять хороше враження і створять прекрасний настрій в приміщенні, прикрашаючи його своєю присутністю.

Сила креативу

Здійснивши приємне враження на ділових партнерів, ви спонукаєте їх до спілкування, взаємовигідної взаємодії, красиво і зі смаком рекламуючи потрібні вам товари або послуги. Цифрова друкарня з досвідом роботи гарантує:

  • якісний друк настінних календарів;
  • добротне виготовлення виробів;
  • допомога штатного дизайнера в розробці макета;
  • роботу на професійному обладнанні;
  • можливість розрахунку вартості онлайн;
  • готовність замовлення в обумовлені терміни.

Автоматизований постпресс комплекс, організований в друкарні, заощадить ваш час.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.