П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Міжкімнатні двері: як зробити правильний вибір

Рано чи пізно настає час ремонту. І якщо ремонт планується масштабний, то скоріш за все будуть потрібні нові міжкімнатні двері. Щоб хоч трішки полегшити вам життя, ми вирішили зібрати всю корисну інформацію про міжкімнатні двері в одній статті.

Почнемо з того, що покупці звертають увагу на ціну дверей і її дизайн. Але, потрібно відзначити, що міжкімнатні двері не тільки створюють затишок, а грають важливу роль в зонуванні простору, забезпечують тепло- і звукоізоляцію. Всі ці критерії потрібно враховувати і знайти такий інтернет-сайт або магазин де великий асортимент і можна спокійно вибрати, то що вам необхідно. До речі, двері Білорусії ™ в Хмельницькому мають велику популярність і товар тут дуже якісний.

Перед покупкою необхідно визначитися з наступними характеристиками: стиль дверей, колір, дверний проріз і матеріал.

Якщо вам важко визначитися зі стилем, придивіться до класики. Такі кольори як білий, світло-коричневий, червоний, а також тони під натуральне дерево добре підходять під стиль кантрі, прованс і ретро. А якщо вам до душі стиль хай-тек або мінімалістичний, тоді добре буде виглядати білі, сірі або чорні двері. Ці питання ви можете обговорити з консультантом. В основному, вони допомагають визначитися з вибором, якщо у вас є сумніви з цього приводу.

Також фахівці рекомендують перед покупкою виміряти точні розміри майбутніх дверей. Це дуже важливо! Потрібно відзначити, що найменша похибка у вимірах призведе до того, що доведеться міняти вже замовлені двері.

Ще один важливий нюанс – це спосіб відкриття дверей. Вони бувають декількох видів:

  1. Розпашні. Це найпопулярніші двері за типом відкриття. Вони можуть бути встановлені в будь-якій квартирі або будинку. Вони також діляться на ліві і праві за характером установки. А ще можуть відкриватися всередину або назовні.

  2. Розсувні або двері-купе. Цей варіант відмінно підійде для маленької квартири. Серед плюсів – економія простору, але у них погана шумо-і теплоізоляція.

  3. Складні. Попросту двері-гармошка, які подібні до попереднього варіанту. Величезний плюс – такі компактні двері допоможуть зонувати простір, при цьому не вкрадуть зайві квадратні метри.

  4. Двері, що хитаються. Відкриваються такі міжкімнатні двері в будь-яку сторону. Це хороший варіант для офісів або квартири-студії. З мінусів – ці двері непрактичні і як кажуть: “на любителя”.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.