П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькій поліклініці №1 презентували оновлену операційну

Вчора, 26 лютого, у Хмельницькій поліклініці №1, презентували оновлену операційну. Тепер хмельничани, які звертатимуться до медичного закладу, зможуть на місці отримати необхідне хірургічне втручання, якщо у цьому буде необхідність. Далі детальніше розповість «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькій поліклініці №1 запрацювала оновлена операційна. Ремонтні роботи розпочалися влітку минулого року. Наразі операційна повністю готова до того, щоб приймати пацієнтів. Кожного року у цьому медичному закладі здійснюють понад 1400 операцій, що не потребують перебування хворого в стаціонарі.

На ремонтні роботи та нове обладнання було виділено 460 тисяч гривень. З них: 40% суми – кошти міського бюджету. Решта 60% – гроші зі спеціального рахунку медичної установи. Завдяки такому співфінансуванню вдалося отримати чудовий результат, а саме сучасну операційну, яка надаватиме якісні послуги хмельничанам у разі необхідності.

«Раніше на цьому місці була стара операційна. Зараз її не впізнати. Ремонт та придбання обладнання вартувало близько 460 тисяч гривень», – розповів міський голова Олександр Симчишин.

За словами міського голови, сучасний підхід до ремонтів у медичних закладах полягає у тому, що потрібно відмовитися від «латання дірок» і перейти до повних оновлень. Тобто планується поступово провести необхідні ремонтні роботи у кожному медичному закладі Хмельницького.

«Недавно ми презентували зміни у міській та дитячій міській лікарні. Впевнено рухаємось до того, щоб оновлення торкнулися кожної установи», – додав міський голова.

Додамо, що у майбутньому планується переобладнати та розширити хірургічне відділення Хмельницької поліклініки №1. Зокрема, передбачається збільшити обсяг маніпуляцій.

Хмельничани позитивно відгукуються про оновлення операційної у першій поліклініці і зазначають, що такі зміни були однозначно потрібні.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.