Четвер, 18 Квітня, 2024

Хмельничани стали більше платити за газопостачання за допомогою онлайн-сервісів

Дізнайтесь більше з Хмельницький future

У Хмельницькій області аж у три рази стали більше користуватися онлайн-сервісами при оплаті за газ, повідомляє компанія “Хмельницькгаз Збут”.
У 2018 року майже тридцять тисяч клієнтів платили за послуги газу онлайн. Якщо порівнювати з 2017 роком, то кількість користувачів дистанційних розрахунків зросла втричі.

Окрім того, за січень 2019 року клієнтами “Хмельницькгаз Збуту” вже здійснено понад двадцять дві тисяч онлайн-оплат.

Сьогодні платити за газ онлайн дуже вигідно, адже для споживачів “Хмельницькгаз Збуту” такі розрахунки проводяться з мінімальною оплатою послуг або взагалі без комісій.

До того ж, платежі здійснюють без черг і в будь-який зручний для вас час.Тим більше, що сьогодні здійснити оплату можна зі свого гадждета і не потрібно навіть виходити з приміщення. Головне щоб інтернет ловив. А квитанцію про оплату можна переадресувати на свою електронну адресу. Саме тому ці переваги так подобаються хмельничанам і все більше людей надають перевагу сучасним онлайн-сервісам.

Не думайте, що ця послуга доступна лише містянам. Кожен споживач,  навіть найменшого населеного пункту Хмельницької області, при наявності Інтернету, може оплатити послуги газопостачання онлайн.
“Хмельницькгаз Збут” постійно працює над удосконаленням своєї роботи та розширенням числа онлайн-сервісів. Так, на сьогодні, для користувачів Особистого кабінету 104.ua доступними є п’ять платформ для оплати за газ: Приват24, MasterPass, Portmone, iPay.ua і EasyPay.

Потрібно зазначити, що у 2018 році найпопулярнішою серед них стала Portmone, якою скористалися більше  десяти тисяч споживачів газу.

 

А як оплачуєте комунальні послуги Ви?

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.