Вівторок, 16 Квітня, 2024

Хмельничани можуть стати «Таємними клієнтами» сервісних центрів МВС

У сервісних центрах МВС Хмельниччини нового зразка запроваджують проект «Таємний клієнт». Завдяки цьому громадяни зможуть оцінити якість надання послуг. Як це працюватиме, дізнавався «Хмельницький Майбутнього».

Сьогодні, 20 лютого, в оновлених сервісних центрах МВС Хмельниччини, стартував новий проект, який називається «Таємний клієнт». Про це повідомляють у регіональному сервісному центрі МВС.

Мета проекту полягає в тому, щоб подивитися на роботу сервісного центру МВС очима звичайного громадянина. Це дозволить вдосконалити роботу державної структури та підвищити якість надання послуг.

«Таємним клієнтом» зможе стати кожен бажаючий. Стати учасниками проекту запрошують усіх, кому небайдужі зміни в країні. Учасників просять відповідально поставитися до цього, адже від їхньої об’єктивної оцінки буде залежати подальший розвиток та робота сервісного центру МВС.

Отже, для того, щоб стати «Таємним клієнтом», необхідно спочатку ознайомитися з анкетою-відгуком та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС. Далі слід завітати до закладу, отримати послугу та оцінити її. Після візиту до сервісного центру МВС потрібно заповнити анкету.

Під час свого візиту до сервісного центру МВС громадянин зможе оцінити, на скільки якісно надаються послуги. Зокрема, «Таємний клієнт» оцінює те, як працює адміністратор за інформаційною стійкою, екзаменатор (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом), фахівець Експертної служби МВС, спеціаліст кол-центру Головного сервісного центру МВС, адміністратор, який надав послугу. Також учасник проекту має можливість проаналізувати  інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організацію роботи сервісного центру МВС, доступність інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.