П’ятниця, 29 Березня, 2024

Яку назву отримав комунальний басейн у Хмельницькому

У Хмельницькому завершився конкурс на найбільш оригінальну назву для комунального басейну, що на вулиці Зарічанській. Яку назву отримав басейн та хто її автор, розповість далі «Хмельницький Майбутнього».

Про назву для комунального басейну на вулиці Зарічанській задумалися, коли він запрацював на повну – місяць тому. Саме тоді оголосили конкурс на найкращу оригінальну назву для басейну. Конкурс складався з двох етапів. Заступник директора спортивно-культурного центру «Плоскирів» Роман Гурницький розповів, що спочатку зібрали побажання від людей, які хотіли запропонувати свій варіант назви. Їх було понад двадцять. А потім із цих варіантів обирали ті, які сподобались колективу. Тому протягом трьох тижнів хмельничани голосували за назви: «Посейдон» та «Амадока». Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Конкурс на найкращу оригінальну назву для Комунального спортивно-розважального центру, що на вулиці Зарічанській, 11Ж, завершився. Тут розташований великий плавальний басейн.

У фіналі конкурсу користувачі соцмережі обирали між двома варіантами: «Посейдон» та «Амадока». Роман Гурницький розповів, що у голосуванні взяли участь близько 300 людей. Саме другий варіант набрав більшу кількість голосів. Таку цікаву назву для басейну запропонував хмельничанин Володимир Бистрих. Чоловік розповідає, що саме так називалося давнє озеро, яке розташовувалося на межі Волині і Поділля. 

Переможець та автор цікавої назви для комунального басейну Володимир Бистрих отримає два місячні абонементи на відвідування басейну (один для себе та один для друга).

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.