Субота, 20 Квітня, 2024

У Хмельницькому встановлять ще 62 камери відеоспостереження

У 2019 році, в Хмельницькому, планують встановити 62 камери відеоспостереження. 30 з них — оглядові, 32 — з аналітикою. Їх розташують на всіх в’їздах та виїздах з міста, а також на дорогах та перехрестях. Аналітичні відеокамери дозволять миттєво визначити номерний знак автомобіля і відстежити його рух. На нові прилади з міського бюджету буде виділено близько 3 мільйонів гривень. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

За кошти з міського бюджету вже придбали та встановили 62 камери відеонагляду. З них 9 – аналітичні. Камери відеоспостереження встановлюють на в’їздах та виїздах з міста, на дорогах та перехрестях, а також у місцях масового скупчення людей та там, де за статистикою, скоюють найбільше вуличних злочинів. Усі камери відеонагляду об’єднані в єдину систему. Доступ до цієї системи мають лише хмельницькі поліцейські. Тепер правоохоронці можуть оперативно відстежувати ситуацію у місті в реальному часі за допомогою камер відеоспостереження. Прилади розташували на багатьох перехрестях вулиць, а також виїздах із Хмельницького. За їх допомогою патрульні швидше розшукують водіїв, які після здійснення аварії тікають з місця події, водіїв, що порушують правила дорожнього руху. Крім того, камери відеонагляду допомагають патрульним швидше розкривати правопорушення.

У наступному році у Хмельницькому встановлять ще 62 камери відеоспостереження. Вони будуть розташовані на всіх в’їздах та виїздах з міста, а також на дорогах та перехрестях. Вартість 30 оглядових та 32 аналітичних камер відеонагляду становитиме 3 мільйони гривень. Затвердити положення про систему відеоспостереження ще повинні депутати міської ради. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.