Середа, 24 Квітня, 2024

Чому тролейбуси у мікрорайон Ракове не їздитимуть вдень?

Жителям мікрорайону доведеться місяць терпіти незручності, які пов’язані з громадським транспортом.  Адже майже весь березень тролейбуси у цей мікрорайон курсуватимуть тільки зранку та вечері. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Тролейбуси будуть їздити за графіком

З 3 березня до 28 березня “рогаті” будуть їздити у мікрорайон Ракове лише за графіком. Ну, а вдень ви взагалі не зустрінете тролейбуси в цьому районі міста. Справа в тому, що майже весь березень місяць будуть здійснюватися планові роботи з омолодження дерев на вулиці Чорновола (від вулиці Трудової до вулиці Госпітальної).

Саме тому з 9.00 до 17.00 тролейбуси маршрутів №3, 7, 7а, 9, 13 не будуть курсувати у мікрорайоні, адже контактна мережа буде вимкненою. А ось тролейбуси маршруту 4, 4А та маршрутні таксі будуть їздити у звичному режимі. 

Замість тролейбусів – великогабаритні автобуси

Потрібно зазначити, що у березні місяці на маршрут № 52 додадуть два великогабаритних автобуси аби зменшити навантаження на громадський транспорт, який буде перевозити пасажирів у цей період. 

Нагадаємо, що місто Хмельницький планує закупити десять великогабаритних автобусів, які зможуть перевозити близько сотні пасажирів. І новий транспорт хочуть взяти у лізинг на три роки під 15% річних. Потрібно зазначити, що комунальне підприємство “Електротранс” буде мати можливість погасити борг раніше строку. Проте остаточне рішення мають прийняти депутати на сесії міської ради.

Як ви гадаєте чи вплине відсутність “рогатих” у мікрорайоні Ракове на трафік на дорогах Хмельницького?  Чекаємо ваших коментарів, адже нам важлива ваша думка. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.