Четвер, 25 Квітня, 2024

До Хмельницького приїде «автобус-привид»

Завтра, 23 листопада, до Хмельницького, приїде «автобус-привид». Це відбудеться в межах всеукраїнської профілактичної акції «Керуй!», започаткованої Національною поліцією України. Об 11:30, на майданчику біля кінотеатру ім. Шевченка, відбудеться урочисте нагородження кращого водія Хмельницького. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Минулого року Національна поліція України за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу розпочала інформаційну кампанію про безпечний рух на дорогах України. Ініціатива закликає громадян свідомо керувати на лише транспортними засобами, а й своїми емоціями, діями, життям і тому отримала просту назву «Керуй!». Громадян просять не просто керувати своєю машиною, а контролювати свої дії та ситуацію на дорозі. Кожен водій повинен усвідомити відповідальність не лише за своє життя, а й за життя інших людей. Кампанія «Керуй!» спрямована на те, щоб спонукати усіх водіїв до безпечного керування автомобілем. 

У рамках цього проекту у жовтні оголосили акцію «Здай друга в поліцію». Усі бажаючі обирали кандидатів на звання найкращого водія України. Згодом визначили 10 переможців. Для того, щоб нагородити найкращих водіїв, на українські дороги вирушив так званий «некерований автобус». Транспортний засіб ще називають «автобус-привид». Цей автобус начебто без водія, однак має велетенські руки монстра на кабіні – саме такий вигляд має «привид». Протягом кількох тижнів він їздить країною. Вже завтра «автобус-привид» приїде до Хмельницького. Про це йдеться на офіційній сторінці Полії Хмельницької області у соцмережі.

Організатори акції — Національна поліція України та Консультативна місія Євросоюзу з питань реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

Отже, урочисте нагородження найкращого водія Хмельницького відбудеться завтра, 23 листопада, об 11:30, на майданчику біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.