П’ятниця, 29 Березня, 2024

Знову в лідерах: Хмельницький став найпрозорішим містом в Україні

Наше місто знову відзначили. На цей раз Хмельницький визнали найпрозорішим містом серед інших міст України. І у рейтингу “Прозорість та фінансове здоров’я міст та регіонів в Україні” ми посіли перше місце. Подробиці дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

У рейтингу п’ятдесят найбільших міст України і перші три місця посіли Хмельницький, Вінниця та Сєвєродонецьк. Досліджували прозорість і фінанси міст та областей Міжнародний центр перспективних досліджень. До слова, це громадська організація, провідний український аналітичний центр,  який функціонує вже двадцять п’ять років. Метою центру – є просування реформ та демократичних принципів управління в державі. Крім того, організація також займається зовнішньою політикою, економічними прогнозами, гендерною рівністю, боротьбою з корупцією тощо.  

Хмельницький продемонстрував найдинамічніший ріст показників

Організатори зазначили, що сорок вісім міст з п’ятдесяти покращили свій бал в рейтингу в порівнянні з минулим роком. Та наше місто не лише очолило рейтинг, а й виявилось найдинамічнішим по росту показників. Хороші результати також  продемонстрували міста Сєвєродонецьк та Мукачево. А ось місто Миколаїв показав протилежну динаміку, хоча на загальний рейтинг це не вплинуло. 

Хмельницька область не відстає від обласного центру

Також організатори презентували і  рейтинг прозорості обласних рад. І Хмельниччина не пасе задніх. Наша область посіла друге місце серед інших областей. Зуміла випередити Хмельниччину лише Рівненська область. 

Організатори стверджують, що рівень прозорості у містах дещо більший ніж у регіонах. Але прогрес з кожним роком зростає. 

Наша редакція вітає місто та область з блискучими результатами та бажаємо лише процвітання та позитивних рейтингів у майбутньому!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.