Субота, 27 Квітня, 2024

Будівництво закладу для людей похилого віку триває 

По вулиці Перемоги триває будівництво відділення тимчасового перебування для людей похилого віку міського територіального центру соціального обслуговування. І керманичі обіцяють до кінця 2019 року багато встигнути. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Обіцяють до кінця року звести стіни та, можливо, облаштувати дах. Заклад буде розрахований на п’ятнадцять літніх людей, які через різні ситуації опинилися у важких життєвих обставинах. Кімнати будуються одно та двомісні з необхідними комунікаціями: душ та санвузол. 

Буде місце для студентів “Університету третього віку”

 Крім того, у новоспеченому центрі будуть додаткові класи для “Університету третього віку”, який функціонує вже два роки поспіль. Потрібно зазначити, що “Університет третього віку” – це соціальний проект, який допомагає людям старшого віку навчатися та реалізовувати себе у сьогоденні. Студенти яким за п’ятдесят п’ять років отримають необхідні знання, які допомагають їм повноцінно жити та не відставати від сучасного суспільства. Адже пізнє студентство – це не лише доступ до необхідної інформації, а й нові знайомства, спілкування та можливість розкрити у собі таланти, які не могли розкритися через сірі будні, роботу, сімейні клопоти тощо. У місті Хмельницькому є шістсот вісімдесят постійних учасників “Університету третього віку” і більше тисячі, які отримують послуги тимчасово. 

Також в проекті будівництва передбачені і зони відпочинку для мешканців та пацієнтів геріатричного пансіонату. Додамо, що відділення тимчасового перебування для людей похилого віку міського територіального центру обійдеться міській скарбничці у вісім з половиною мільйонів гривень. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.