Субота, 27 Квітня, 2024

Перший  багатофункціональний комплекс відкриється у Хмельницькому

Де? Коли? Та що буде нового? Дізнайтесь разом з Хмельницькийfuture

А відкриття нового сучасного комплексу відбудеться наприкінці 2020 року. Це буде найперший багатофункціональний комплекс у Хмельницькому з загальною площею понад 50 тисяч квадратних метрів. Варто наголосити, що на його території буде також розміщений найбільший торгово-розважальний комплекс у місті. Площа нового ТРЦ буде складати 32 тисячі квадратних метрів.

Брокером цього об’єкта стала відома компанія UTG, яка успішно виконала розробку концепції БФК.

Компанія  UTG працює 17 років і за цей час зайняла лідируючі позиції в консалтингу, брокериджі і лізинг торгової і житлової нерухомості України. На рахунку UTG більше ста розроблених концепцій об’єктів нерухомості та кращі проекти торгових центрів в Україні. Серед них – торговельно-розважальні центри Lavina Mall, New Way, Ocean Plaza, Gulliver, “Піраміда” і “Комод” (усі – Київ), “Мегамолл” (Вінниця), “Міст Сіті Центр” (Дніпро), “Французький бульвар “(Харків) і Global.UA (Житомир).

Окрім роботи в Україні компанія  UTG вийшла на ринки чотирьох країн: Росії, Білорусії, Молдови, Грузії.

 

Де буде знаходитися багатофункціональний комплекс?

Як повідомляє прес-служба компанії UTG новий величезний комплекс буде розташований на вулиці Зарічанській і до його складу буде входити: ​​готель, спорт-клуб і бізнес-центр.

Як зазначила директор компанії UTG Євгенії Локтіонова, що основними якорями ТРЦ виступлять: продовольчий гіпермаркет, кінотеатр, дитячий розважальний центр, галерея одягу і взуття. Крім цього, більшість орендарів нового торгово-розважального центру вперше будуть представлені в даному регіоні.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.