П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому облаштовують перший у цьому році контейнерний майданчик

У Хмельницькому облаштовують перший у цьому році контейнерний майданчик. Роботи тривають на вулиці Старобульварній. Далі детальніше розповість «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькому почали облаштовувати контейнерні майданчики закритого типу. Цього року на проведення ремонту майданчиків передбачено 500 тисяч гривень з міського бюджету.

У нашому місті вже стартували роботи з облаштування першого у цьому році майданчика для контейнерів зі сміттям, що знаходиться на вулиці Старобульварній, між будинками №32 і №34. Підрядники уже залили майданчик бетоном з армуванням на рівні з дорожнім покриттям. Додамо, що ХКП «Спецкомунтранс» здійснює вивезення та утилізацію твердих побутових відходів

Управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста нагадує хмельничанам про те, що заборонено залишати різноманітні будівельні матеріали, будівельне сміття, відходи на прибудинкових територіях, територіях житлової та громадської забудови, території, прилеглій до території житлової та громадської забудови. Також заборонено складати опале листя, гілля на прибудинкових територіях, а також поряд з майданчиками для тимчасового накопичення відходів. Це визначено Правилами благоустрою території міста Хмельницького. Якщо хмельничани не будуть дотримуватися цих Правил, то вони відповідатимуть перед законом відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що у грудні минулого року, у Хмельницькому, встановили два нові підземні контейнери для збору сміття, місткістю 3 кубометри. Вони повністю замінюють наземні сміттєві майданчики. Таким чином, у Хмельницькому вже є чотири підземні контейнери. Влітку 2018 року один із контейнерів встановили на вулиці Старобульварній, на сміттєвому майданчику, що неподалік філармонії. Ще один знаходиться на вулиці Соборній. Усі контейнери обладнані камерами відеонагляду.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.