Вівторок, 19 Березня, 2024

Шлях програміста: від учня до професіонала

Програміст – це фахівець, який займається розробкою програмного забезпечення (ПО) для персональних, вбудованих, промислових і інших різновидів комп’ютерів, тобто програмуванням. Це може бути як керівник великих проектів з розробки ПЗ, так і «одинак», пише код конкретної програми. Далі детально в матеріалі на khmelnytskyi-future.

Удосконалюйтеся за допомогою курсів ІТ

Програмістів готують у великій кількості вищих навчальних закладів. Хоча в цій сфері успішно працює і безліч фахівців з іншою освітою, а іноді навіть взагалі без вищої освіти. У Хмельницькому є досить шкіл, окремих курсів і навіть кілька кафедр, де кожен бажаючий може спробувати реалізувати свій потенціал.

Однією з таких шкіл є Dev Academy, де готують в короткі терміни програмістів достатнього рівня для вирішення завдань необхідних ринку ІТ. Найважливішим в процесі навчання є не стільки прослуховування лекцій, скільки рішення задач і участь в різних навчальних проектах.

Майбутньому програмісту важливо навчитися думати, знаходити правильні рішення, «ворушити мізками». Інформаційні технології розвиваються дуже швидко, тому для таких фахівців необхідні навички самоосвіти, щоб після отримання основного диплома йти в ногу з часом і не втрачати кваліфікації.

Що ви отримаєте, пройшовши такі курси:

  1. Нову професію: професія «програміст» – одна з найбільш затребуваних у світі. Саме цю посаду ви зможете вказати в своєму резюме.
  2. Гарантоване працевлаштування: всього за 3 місяці навчання, виконавши всі завдання курсу і здавши внутрішні іспити, ви влаштуєтеся на позицію веб-програміста і повністю окупити вартість курсу.
  3. Вірну методику роботи: найголовніше в роботі Веб-програміста (розробника сайтів) – підхід до написання коду.
  4. Базове портфоліо: веб-програміст (розробник сайтів), у якого відсутня портфоліо виконаних проектів, не сприймається ринком роботодавців та замовниками. В ході курсів ви отримаєте перші роботи в ваше портфоліо.

курси

Обов’язкові курси для вивчення

  • Фронтенд-розробник

Перший і основний курс для можливості подальшого розвитку в сфері веб технологій. Курс орієнтований на людей не мають знань і досвіду в роботі з фронтенд частиною і розробкою сайтів в цілому. Пройшовши цей курс, ви освоїте професію верстальника сайтів. «Експрес» курс розрахований на людей, які мають базові поняття в HTML, CSS, JS і які потребують підвищення і покращення своїх знань. «Старт з нуля» розрахований на людей, які ніяким чином не були пов’язані з ІТ і хочуть освоїти нову спеціальність Front-end розробника.

  • Web-майстер

На курсі Web-майстер вас навчать програмувати на php, працювати з базами даних, а також системами управління контентом (CMS). Ви отримаєте навички, що дозволяють повноцінно створювати сайти. Важливо: для проходження даного курсу необхідні знання з курсу «фронтенда-розробник».

  • Web developer

Курс Web developer призначений для навчання роботи з популярними php фреймворками. Ви зможете створювати сайти, додатки, API. Важливо: для проходження даного курсу необхідні знання з курсу «фронтенда-розробник».

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.