П’ятниця, 29 Березня, 2024

Впровадження корпоративної програми навчання UFuture Talents у Хмельницькому

У січні 2020 року розпочався набір на інноваційну корпоративну програму навчання топ-менеджерів UFuture Talents 2020 на Хмельницькому. Подати заявку можна було до 31 січня. Учасники програми не тільки отримають нові знання, а й розроблять і захистять проекти розвитку реальних бізнесів зі справжніми цифрами і завданнями. У матеріалі khmelnytskyi-future. розповідає, навіщо потрібен в UFuture Talents 2020 року, до чого готуватися і хто буде викладати.

Про програму UFuture Talents

У 2019 UFuture Talents була визнана кращою корпоративною програмою навчання в Україні. Її мета – знаходити, навчати і розвивати українські таланти. З UFuture Talents сучасні менеджери можуть не тільки отримати нові знання, а й долучитися до команди холдингової компанії та реалізувати нові проекти.

У 2019 року в програму UFuture Talents надійшло понад 200 заявок. Організатори відібрали 26 сильних і талановитих менеджерів зі знанням англійської мови, які вміють працювати і самостійно, і в команді. За результатами програми 13 чоловік потрапили в кілька проектів компанії UFuture. В цьому році в UFuture Talents відберуть 30 учасників. Це топ-менеджери, які готові стати частиною бізнесу, керівниками напрямків і партнерами UFuture, а також створювати нові проекти в компанії.

За наповненню і актуальності знань програма UFuture Talents – аналог pre-MBA освіти. Але її особливість в тому, що учасники розроблять та захистять проекти розвитку існуючих бізнесів з реальними бізнесменами, цифрами і завданнями.

Що чекає учасників програми UFuture Talents 2020

В учасників програми 2020 го буде ще більше навчальних годин у порівнянні з минулим роком. Програму поглибили, а склад викладачів якісно оновили. Це зробили завдяки тому, що UFuture Talents об’єдналася з партнерами – бізнес-школою МІМ і академією Deloitte.

talents

У другому сезоні учасників чекають 84 академічні години інтенсивного навчання від викладачів МІМ, 44 – від топ-менеджменту UFuture і 40 годин – на тему управління фінансами від академії Deloitte.

В кінці програми кожен учасник UFuture Talents 2020 отримає сертифікат про те, що він успішно пройшов повну програму навчання. Перспективні учасники програми зможуть приєднатися до команди з більш ніж 700 фахівців UFuture.

Про компанію UFuture

UFuture – холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об’єднує його бізнеси і соціальні проекти. Компанія володіє активами в сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Їх вартість оцінюють в $ 550 млн, а загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, становить понад $ 1 млрд.

Компанія також розвиває нові бізнес-проекти, серед яких інноваційні парки UNIT.City в Києві і Харкові, LvivTech.City у Львові, а також індустріальний парк «Біла Церква» і завод з виробництва сучасних електроустановочних систем Plank Electrotechnic.

UFuture підтримує соціальні проекти в галузі освіти та економіки. Серед них Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), Lean Institute Ukraine, UNIT School of Business, інноваційні школи програмування UNIT Factory в Києві і Харкові, акселератор INDAX, Новопечерський школа, всеукраїнська онлайн-платформа iLearn, видавничі проекти K.Fund Books і #bestread.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.