Четвер, 25 Квітня, 2024

Які машини не підійдуть для України?

Коли бюджет обмежений, машину потрібно підбирати з урахуванням рентабельності. Можна купити преміумну іномарку, зіткнутися з ще більшими витратами при експлуатації. Це ж стосується бюджетних авто, які можуть коштувати дешево, але обходитися занадто дорого в майбутньому.

Вивчити доступний асортимент, подивитися плюси і недоліки окремих моделей можна на тематичних сайтах. До таких, в тому числі відноситься AUTO.RIA. Тут можна вивчити характеристики тойота камрі, подивитися машини інших виробників і порівняти різні конфігурації одного класу.

Преміумні іномарки застарілих моделей

Коли мова заходить про б/у авто, багато хто відразу ж намагається знайти ексклюзивні і елітні моделі машин по зниженій ціні. Зробити це цілком реально. Сьогодні автомобілі такого типу пропонують авторозборки, центри з автовикупу, а також рядові автовласники, які позбавляються від старих авто.

До мінусів таких покупок можна віднести наступне:

  • З пошуком комплектуючих виникає маса труднощів. Перша – це обмежений асортимент. Застарілі моделі преміумного типу вже зняті з виробництва, а тому не підтримуються виробником. Друга перешкода – це величезна націнка навіть за пошкоджені запчастини. Дилер ставить автовласника в безвихідну ситуацію, в якій в будь-якому випадку доводиться переплачувати.
  • Двигуни на елітних іномарках відрізняються ненажерливістю. Крім того, якщо машина перебувала в експлуатації більше 10 років, движок буде споживати ще більше. Пов’язано це з дефектами паливної системи і з ушкодженнями самого силового агрегату, який спалює літри палива просто так.
  • За ремонт таких машин готовий взятися не кожен кустарний майстер. Саме у приватників можна отримати додаткові знижки, можливість відновити техніку задешево. Тому доведеться підготувати окремий бюджет на обслуговування і відновлення машини. Цілком ймовірно, що водієві доведеться кілька тижнів сидіти без керма.

Автомобілі вузького попиту

Проблеми можуть виникати і з актуальними іномарками. Мова йде про транспортні засоби, які користуються малим попитом на внутрішньому ринку. Ситуація може відрізнятися від регіону до регіону, тому орієнтуватися на загальні показники по країні не можна.

Якщо купити машину, яка погано продається в регіоні, можна зіткнутися з передбачуваними труднощами:

Ціни на деталі машин будуть завищені. Особливо це актуально для розборок і інтернет-магазинів, які оперують б/у комплектуючими. Компаніям немає сенсу витрачати час на пошуки деталей для машин, які будуть довго продаватися.
Автовласник ризикує залишитися без автомобіля на довгий термін. Знайти деталі можна в інтернет-маркетах і від посередників на тому ж AUTO.RIA. Однак оформлення замовлення і доставка затягнуться на кілька тижнів.
Машину не вийде перепродати в майбутньому. Попит на авто, які не користується популярністю, навряд чи підніметься в найближчій перспективі. Тому користувач може отримати в своє розпорядження машину, яка не дасть достатньої переваги, щоб оновити автопарк в майбутньому.

Де найкраще купувати іномарки б / у?

Не варто забувати про технічний стан пропонованої техніки. Якщо у машини движок зношений більш ніж на 50-60%, через рік доведеться вкластися в відновлення двигуна, коробки передач, підвіски і електроніки. На преміумних і рідкісних моделях оновлення таких вузлів – це дорога процедура, яка серйозно нагрузить сімейний бюджет.

Завдання автовласника – постаратися знайти техніку, яка продається без серйозних дефектів. Зробити це можна через сайт AUTO.RIA. На сайті працюють посередники, які доставляють техніку з європейських автобазарів. Це машини з наступними характеристиками:

  • Мотор на автомобілі не зношений більш ніж на 10-20%. Це оригінальний двигун, який не знято з машини, яка може значитися в угоні.
  • Елементи ходової частини не деформовані. В Європі хороші дороги, а також помірний клімат, який не робить негативного впливу на кузов і елементи підвіски в зимовий час. В Україні через велику кількість хімікатів корозія руйнує практично всі елементи авто.
  • На машині можуть бути додаткові опції, які в офіційному автосалоні продаються за потрійною надбавкою. На європейських авторинках деякі іномарки, що вважаються топовими, не користуються попитом. Тому авторинки віддають їх за копійки.

Через AUTO.RIA розібратися з асортиментом і зрозуміти, у що варто вкладатися, а від яких машин краще відмовитися, можна за 5 хвилин. Пошукові фільтри і докладний опис оголошень з фотографіями і елементами панорамної зйомки дають докладне уявлення про машину навіть в онлайн-режимі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.