П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Біля Хмельницької школи №25 облаштували сучасний спортивний майданчик

У Хмельницькому з’явився новий спортивний майданчик. Він розташований біля школи №25, що на вул. Зарічанській. Далі детальніше розповість «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькому завершилося будівництво чергового багатофункціонального спортивного майданчика біля ЗОШ №25, що на вулиці Зарічанській. Тепер тут комфортне місце для занять фізичною культурою. Хмельничани зможуть грати у міні-футбол, баскетбол та волейбол. У цьому році це вже сьомий спортивний майданчик у Хмельницькому. Вартість робіт становить 2,1 мільйони гривень. Про новий спортивний майданчик написав на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.

«Приємно, коли наприкінці року підводиш підсумок і реалізований черговий проект! Виконане завдання на всі 100%. Завершили будівництво чергового багатофункціонального майданчика біля ЗОШ №25 на вулиці Зарічанській. 16-й!!! за каденції, останній 7-й у поточному році», – написав міський голова.

Також міський голова Олександр Симчишин додав, що планується поруч побудувати ще тренажерні станції та встановити обладнання для заняття воркаутом, а також ще один майданчик із штучною травою для гри у міні-футбол 42х22 метри. Однак це вже відбудеться у 2019 році.

Також у наступному році облаштують міні-стадіон у дворі багатоповерхового будинку на вул. Зарічанській, 52. Раніше ця територія була занедбаною. В управлінні ЖКГ вирішили облаштувати тут спортивний майданчик. З міського бюджету на цей проект виділили понад 280 тисяч гривень. Новий майданчик буде багатофункціональний. Усі бажаючі зможуть грати у волейбол та баскетбол. Додамо, що будівельні роботи вже розпочалися.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.