Субота, 20 Квітня, 2024

На Хмельниччині виловлюють бродячих собак

 

Напевно, вже нікого не здивуєш зграями безпритульних собак, які вештаються по містах в пошуках їжі. І ця картина спостерігається не лише в обласному центрі. Місто Нетішин не виняток, тому місцеві посадовці вирішили відловлювати чотирилапих. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Нетішин: комунальники виловлюють тварин

У місті Нетішині з кожним роком збільшується кількість безпритульних тварин. Мешканці постійно скаржаться, що не можуть спокійно пройти повз чотирьохлапих, адже собаки вештаються в центрі міста і на околицях. Інколи, “друзі людини” ведуть себе агресивно та нападають на містян. 

Звичайно, що важливу роль у збільшенні кількості безпритульних тварин відіграють самі нетішинці. Адже люди взяли собаку, погралися деякий час, а потім викинули на вулицю, як непотріб. Також багато тварин привозять у Нетішин з сусідніх сіл. Саме тому місцева влада вирішила відловлювати псів-безхатьків. Працівники Нетішинського ко­му­наль­ного під­при­ємс­тва “Бла­го­ус­трій” що­тиж­ня від­ловлю­ють со­бак, які транспортують до місцевого при­тул­ку. Потрібно зазначити, що собак-дівчаток стерилізують.  

Додамо, що у місті Нетішин продовжують зводити вольєри у притулку аби собакам було комфортно. У місті також функціонує громадська організація “Вір­ний друг”.

Хмельницький: волонтери годують тварин

Що стосується обласного центру, то про вилов безпритульних собак тут не чули багато часу. В основному, вони живуть на вулицях Хмельницького, а небайдужі хмельничани та волонтери їх час від часу годують. До прикладу, на території речового ринку проживає близько 60 собак! Особливо складно їм жилося під час карантину. Адже, зазвичай, працівники ринку їх підгодовували, проте коли місцеву “толкучку” закрили на карантин – годувати було нікому. Тому волонтери щодня варили 20 літрів каші аби тварини бодай один раз в день їли.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.