П’ятниця, 29 Березня, 2024

Винахід школяра, який може врятувати життя солдата

 

У місті Славута Хмельницької області живе дуже талановитий юнак Ілля Мельник. Шістнадцятирічний хлопець став учасником Всеукраїнського конкурсу “Техно Україна 2020” з винаходом, який може врятувати людські життя.  Деталі дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Механічна рука може використовуватися і в мирному житті

Юний винахідник створив дуже корисний виріб – механічна рука  дистанційно зв’язана з рукавичкою, яку потрібно одягати на людську руку. Механічну руку можна одягнути на робота.  Винахід оснащений відеокамерами і, до прикладу, сапер дистанційно може знешкодити вибухівку. Також ця рука може використовуватися і в мирному житті. Нею можна користуватися коли людина працює з хімічними та іншими небезпечними речовинами. 

Винахід потрібно доопрацювати

Ілля стверджує, що його творіння ще не досконале та потребує доопрацювання. Юнак прагне аби механічна рука виконувала рухи точніше. Потрібно зазначити, що хлопець працював над своєю роботою декілька місяців та створив деталі на 3-D принтері. 

Загалом, його захоплення технікою та мовою програмування розпочалися із подарунка. Батьки подарували Іллі на день народження конструктор з електронними схемами. Відтоді він і почав створювати різноманітні вироби. До речі, механічна рука – це не єдиний винахід юного славутчанина. 

Потрібно зазначити, що на Всеукраїнському конкурсі “Техно Україна 2020” Ілля Мельник посів третє місце. Ми бажаємо нашому земляку подальших успіхів, натхнення та перемог. Впевнені, що через декілька років про винаходи хлопця буде знати не тільки Україна, а і весь світ. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.