Четвер, 28 Березня, 2024

У Хмельницькому відкриють стелу із зображенням герба міста

Наступного тижня, у Хмельницькому, урочисто відкриють стелу, на якій буде зображено герб міста. Що цікавого чекатиме на хмельничан та коли відкриють об’єкт, далі розповість детальніше інформаційне видання «Хмельницький Майбутнього».

Незабаром на «Острові кохання» з’явиться стела із зображенням герба Хмельницького. Це буде своєрідний подарунок місту від однієї відомої компанії. Стела виконана у червоному кольорі з білими елементами. На ній зображений герб міста Хмельницького – три схрещені стріли, а також вказаний рік заснування міста. Таким чином, стела популяризуватиме символи нашого міста.

З цієї нагоди на набережній влаштують справжнє свято для хмельничан та гостей міста. На усіх чекатимуть веселі розваги, смачні страви та чудовий настрій. Кожен бажаючий зможе створити на вдачу монету з символом міста, виміряти свою силу та першим сфотографуватися на фоні нового об’єкту.

Отже, відкриття стели заплановано на суботу, 17 листопада, на набережній, біля парку культури і відпочинку ім. Михайла Чекмана. Початок заходу: о 12:00.

Нагадаємо, що у вересні, з нагоди Дня міста, на вулиці Соборній, комунальники прикрасили звичайний пішохідний перехід та перетворили його на візерунчастий. Пішохідний перехід містить елементи бренду міста. На початку року хмельничани обрали бренд міста. Відповідно до рішення оргкомітету та інтернет-опитування мешканців міста Хмельницького, переможцем стала конкурсна робота «Щодня новий», авторами якої є хмельничани Павло Іванов та Олексій Лисюк. «Щодня новий» відображає відкрите серце хмельничан, перетин шляхів і можливостей. Основними елементами символу є стріли. Вони є уособленням спрямованості на розвиток міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.