Четвер, 28 Березня, 2024

Нова Великодня фотозона радуватиме хмельничан

Більше новин та цікавої інформації дізнайтесь у Хмельницькийfuture.

Місто Хмельницький активно готується до Великодніх свят. У кожного підготовка до Великодня відбувається по-різному. Обласні керманичі, до прикладу,  на головній площі міста облаштовують святкову фотозону. Тут буде і великий кошик з пасхою та крашанкою і багато великодніх дерев прикрашених різнокольоровими крашанками. Це композиція буде радувати хмельничан та гостей міста впродовж двох тижнів. А якщо врахувати, що вже зацвіла сакура, то гадаємо, що містянам дуже сподобається ця локація.

Потрібно зазначити, що Хмельницький останнім часом “квітне” фотозонами, що дуже до вподоби любителям яскравих та незвичних фото. Вже звичними для нас стали локації біля кінотеатру “Планета” та торгівельного центру “Либідь Плаза.

Також нагадуємо, що дванадцятого квітня свою роботу розпочав Великодній ярмарок, який розташувався на майданчику біля кінотеатру імені Тараса Шевченка. Саме тут облаштували дерев’яні будиночки з пасхальними сувенірами, смачною вуличною їжею та різним цікавинками.

Також тут вже розташовані декілька тематичних фотозон. Дітвора та дорослі охоче фотографуються з велетенськими квітами та писанками. Крім цього, різноманітні майстер-класи та концерти будуть проходити у Великодньому місечку до дванадцятого травня.

А ще на ярмарку є можливість смачно поїсти. Асортимент задовольнить будь-якого покупця. Дітям припаде до смаку солодощі, горішки та картопляні чіпси. А дорослі зможуть придбати шашлик, овочі-гриль, печену картоплю, домашні копчення та різні напої.

А ви вже фотографувалися біля нових фотозон?

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.