Середа, 24 Квітня, 2024

Платимо за світло по-новому. Які зміни чекають на хмельничан?

Дізнайтесь деталі у Хмельницькийfuture

Зміни по сплаті електроенергії стартувало у лютому місяці 2019 року. І саме у цьому місяці хмельничани мають сплачувати за електропослуги за оновленими реквізитами. Виявляється енергопослуги будуть надавати дві різні компанії. Виникає логічне запитання – як платити за світло?

Потрібно підписати договір.

Як повідомляє сайт Всім на початку 2018 року стала відома інформація про реорганізацію “Хмельницькобленерго”, а у грудні стався розподіл. В результаті отримали – “Хмельницькобленерго” та “Хмельницькенергозбут”.

Чим ці компанії  відрізняються? “Хмельницькобленерго” – займається розподілом електроенергії та експлуатацією підстанцій і електромереж. “Хмельницькенергозбут” – постачає електроенергію споживачам та проводитеме розрахунки з хмельничанами.

Відповідно кожен хмельничанин має заключити два договори: про надання послуг з розподілу електроенергії та постачання електроенергії постачальником універсальних послуг. Проте не поспішайте бігти у сервісний центр. Є спрощений варіант. Потрібно продовжувати платити по рахункам, які надходять. Це дає змогу автоматично споживачам приєднуватись до послуг компанії.

Де отримати нові реквізити?

З лютого місяця у своїх поштових скриньках хмельничани мають знаходити платіжку з новими реквізитами. Саме на нові реквізити потрібно перерахувати кошти за спожиту електроенергію в січні місяці.

Потрібно зазначити, що ті споживачі, які мали борг до першого січня 2019 року мають зробити розрахунки ще за старими розрахунками. Якщо на рахунках у вас була переплата, тоді потрібно писати заяву. У вас є два варіанта: перший – піти у сервісний центр; другий – перевести кошти на рахунок “Хмельницькенергозбут” в особистому кабінеті.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.