Субота, 27 Липня, 2024

Єдина інноваційна екосистема сучасного агровиробництва у Хмельницькому

Кернел – найбільша українська агропромислова компанія з земельним банком 530 тис. га. Діджитал-історія агробізнесу в компанії починалася з окремих елементів, які об’єднані тепер в єдину інноваційну екосистему сучасного агровиробництва DigitalAgriBusiness. Локалізація послуг компанії поширюється на багато областей України, в тому числі – на Хмельницьку. Більш детально читайте в матеріалі на khmelnytskyi-future.

Бачення і цінності роботи компанії

Сьогодні 100% полів покриті якісними RTK-сигналами, які є основою для точного землеробства. 100% полів компанії моніторяться за допомогою супутникових знімків, коптеров, а також ІТ-інструментів, з якими працюють агрономи безпосередньо в полях. Дані цього моніторингу автоматично зберігаються в базі даних і згодом стають основою для аналітичного GIS-порталу.

Цей ресурс – один з ключових факторів успіху. У ньому зібрана вся інформація про процеси, що відбуваються в полях. За лічені секунди з будь-якої точки світу можна зайти на кожне поле, побачити всі можливі звіти і аналітику, відео- і фотоматеріали. Це дозволяє максимально якісно і швидко аналізувати процеси, які відбуваються у виробництві.

Діджіталізує компанія та інші бізнес-напрямки. У департаменті логістики Кернел створена інтелектуальна система, яка пропонує оптимальні логістичні рішення. Вона розраховує весь ланцюжок транспортування врожаю, починаючи від поля і закінчуючи навантаженням в порту. На основі наявних даних облікових систем вона дозволяє проаналізувати минулий і майбутній сезони, допущені помилки, врахувати зміни і оперативно скласти кілька варіантів руху зерна від поля до порту. Це ноу-хау в аграрному секторі.

кернел

Стратегії розвитку та поширення послуг

Зараз ІТ команда Кернел працює над створенням ERP системи на базі Navison з логістичним модулем, з модулем підтримки продажів і закупівельної діяльності, щоб допомогти бізнесам оперативно реагувати на динамічні зміни і приймати ефективні рішення.

Також в Кернел запущена система електронного документообігу. Це єдина компанія, яка впровадила використання кваліфікованих електронних підписів в усі свої бізнес-напрямки. До 2021 р Кернел планує перевести в ЕДО до 85-90% існуючих на папері документів, що стане одним з найважливіших кроків у стратегії по діджіталізаціі бізнесу.

Компанія Кернел націлена на подвоєння обсягів експорту в період 2016-2020 фінансового року, пропонуючи унікальні комплексні рішення своїм партнерам – постачальникам і покупцям, завдяки збалансованому розвитку бізнес-сегментів компанії шляхом:

  • ефективного використання мережі активів;
  • інвестування в технології та інновації;
  • стратегічних придбань;
  • розвитку потенціалу команди і вдосконалення процесів.

Динаміка розвитку Кернел є прямо пропорційною темпами розвитку команд. Кожен фахівець в компанії має можливість підвищувати свої професійні та особисті компетенції завдяки тренінгам, коучинг-сесії, майстер-класами, внутрішнім освітнім проектам, корпоративними програмами МВА, відвідування міжнародних конференцій та стажування.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.