Середа, 24 Квітня, 2024

У Хмельницькому презентували онлайн-платформу для вибору майбутньої професії

У Хмельницькому презентували онлайн-платформу служби зайнятості. Тепер хмельницька молодь зможе вибрати майбутню професію за допомогою нового сервісу. Онлайн-платформа допоможе хлопцям та дівчатам визначитися з тим, ким працювати у майбутньому. Далі про це детальніше розповість «Хмельницький Майбутнього».

Для того, щоб допомогти молоді краще зрозуміти себе та зробити свідомий вибір майбутньої професійної діяльності, служба зайнятості представила нову профорієнтаційну платформу для молоді – «Моя професія: консультаційна мережа».

«За допомогою даного онлайн-сервісу будь-якому зареєстрованому користувачеві можна безкоштовно  пройти тестування, яке допоможе визначитись з вибором професії чи сфери діяльності», – розповів директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

Користувач платформи може пройти тестування з комп’ютера або смртфона. Важливо, щоб був доступ до мережі Інтернет. Крім того, кожен бажаючий може пройти тестування під керівництвом фахівця з профорієнтації служби зайнятості. У такому разі можна буде отримати кваліфіковану консультацію по результатах тестів та індивідуальні поради щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності. Про це повідомляє Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ.

Отже, реєстрація учасників профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа» на сайті Державної служби зайнятості знаходиться за адресою:  www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua.

  • Зазначимо, що наразі діють профконсультаційні онлайн-тестування на сайтах:
  • платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри  державної служби зайнятості: www.profi.dcz.gov.ua
  • платформа «Моя кар’єра»: www.mycareer.org.ua
  • платформа «Моя професія: консультаційна мережа» www.myprofession.com.ua

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.