Субота, 27 Квітня, 2024

У Хмельницькому оновлюють дитячі майданчики

У Хмельницькому оновлюють дитячі майданчики. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Працівники управляючої муніципальної компанії «Дубове» ремонтують дитячі майданчики. Вони фарбують гойдалки, гірки, атракціони та лавки. При необхідності їх ремонтують. Під час весняного огляду визначили об’єкти, які потребують оновлення. Управляюча муніципальна компанія «Дубове» наразі обслуговує сто тридцять шість будинків, в тому числі, у мікрорайоні Ракове. У дворах будинків загалом сімдесят п’ять дитячих майданчиків. У цьому році запланували відремонтувати та оновити третину. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Вчора, другого липня, бригада працівників управляючої муніципальної компанії «Дубове» працювала на вулиці Гречка. Це спільний двір двох будинків: 10/1 та 12/1. Дитячий майданчик на один день закрили на поточний ремонт. Спочатку працівники зняли шар старої фарби, бруд. А потім почали наносити нову фарбу. Додамо, що цей дитячий майданчик був побудований у 2000 році. Його фарбували ще два роки тому. Мешканці будинків задоволені, що дитячий майданчик оновлюють, адже тут проводять своє дозвілля багато дітей.

Майстер УМК  «Дубове» Валентина Басун розповіла, що наразі пофарбовано двадцять три дитячих майданчики. Планується оновити ще вісім. Сезон поточних ремонтів дитячих майданчиків управляюча муніципальна компанія «Дубове» розпочала у червні. Завершити необхідні роботи планують до кінця липня.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.