П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Хмельницькому планують оновити сквер ім. Скрябіна

Сквер імені Кузьми Скрябіна планують оновити. У 2019 році тут висадять хвойні кущі, нові сорти квітів, а також розчистять старі дерева і засіють газон. Далі розповість про це «Хмельницький-Future».

Андрій Кузьменко – фронтмен гурту «Скрябін», співак, письменник, телеведучий, продюсер та просто «свій хлопець». Він трагічно загинув 2 лютого 2015 року в аварії, яка сталася у Криворізькому районі Дніпропетровської області. Співак повертався до Києва з Кривого Рогу, після концерту на честь 25-річчя гурту. Його позашляховик «Toyota Sequoia» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок сильного удару музикант загинув на місці.  Пісні Андрія Кузьменка знають напам’ять багато людей. «Спи собі сама», «Мовчати», «Місця щасливих людей», «Шампанські очі», «Мам», «Люди, як кораблі», «Старі фотографії», «Кінець фільму» та багато інших пісень і надалі залишаються актуальними. Кузьма завжди був щирою, відкритою, доброю та веселою людиною. Він дуже любив людей та дарував їм свою творчість, частинку своєї душі. Пам’ять про Кузьму назавжди залишиться у наших серцях. У серпні Андрію Кузьменку могло б виповнитися 50 років. До ювілейної дати у Хмельницькому влаштували благодійний концерт про відомого українського виконавця. Він називався «З Днем народження Кузьма – 50». Цього дня звучали популярні пісні Скрябіна. 

На сквер імені Кузьми Скрябіна чекає оновлення. У 2019 році на двох прямокутних клумбах висадять хвойні кущі та дерева, а на круглих з’являться нові сорти квітів. Також розчистять дерева від сухих гілок і засіють газон біля лавочок. Усі необхідні роботи розпочнуться у квітні 2019 році. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто». Також передбачається оновити Дендропарк. Місяць тому тут відбулася осіння висадка саджанців.

Крім того, у Хмельницькому планують облаштувати ті нові сквери, які з’явилися у місті цього року. Це, зокрема, ділянки на Львівському шосе, Проспекті Миру та парк Молодіжний на березі Південного Бугу.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.