П’ятниця, 29 Березня, 2024

У парку ім. Чекмана оновлюють дитячий майданчик

У парку імені Михайла Чекмана оновлюють дитячий майданчик. Тут з’являться сучасні гойдалки та каруселі. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Парк імені Чекмана є улюбленим та популярним місцем для відпочинку. Тут полюбляють проводити дозвілля батьки з дітками. В парку є знамениті скульптури Миколи Мазура, а також багато атракціонів, каруселей та гойдалок. Однак частина з них застаріла та потребує оновлення.

У парку ім. Чекмана завершують вкладати гумове покриття під канатний комплекс. Воно виготовлено за європейськими технологіями та є екологічно чистим. Це покриття здатне витримати будь-який температурний режим. Представник фірми-підрядника запевняє, що гумове покриття буде зручним, комфортним та безпечним у використанні. 

Капітальний ремонт дитячого майданчика розпочали кілька тижнів тому. У парку вже демонтували частину старих гойдалок. За час їхнього існування обладнання зламалося, застаріло, фарба потріскалася. Тому було вирішено оновити дитячий майданчик для того, щоб хлопчики та дівчатка могли весело і цікаво гратися. На місці старих гойдалок з’явиться шість нових, сучасних. Канатний комплекс, а також ще три батути планують змонтувати пізніше. Розваги у цій частині парку для маленьких хмельничан як і раніше, будуть безкоштовними. На капітальний ремонт дитячого майданчика з міського бюджету виділили майже півтора мільйони гривень. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Нагадаємо, що вже до кінця цього року у сквері ім. Шевченка з’явиться унікальний дитячий майданчик. Він матиме високоякісне штучне покриття. Завдяки цьому на ньому зможуть гратися також діти з обмеженими фізичними можливостями. Для них буде встановлене інклюзивне обладнання. Тут з’являться різноманітні сучасні атракціони: ігровий корабель, розвиваючі дошки, канатні ігрові комплекси, зростоміри, хоббітони тощо. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.