Вівторок, 23 Квітня, 2024

На залізничному вокзалі запрацювала кімната відпочинку для учасників АТО та їх сімей

 

П’ятого лютого на Хмельницькому залізничному вокзалі запрацював новий сучасний зал підвищеного комфорту для учасників АТО та їх сімей. Більше інформації дізнайтеся з khmelnytskyi-future.com.ua.

Працює цілодобово

Новий зал розташований на першому поверсі та налічує три кімнати. Тобто в ньому одночасно можуть перебувати десять осіб. Потрібно зазначити, що нова кімната відпочинку є абсолютно безкоштовною та працює цілодобово. У приміщенні є м’які меблі, невеличка кухня, душова, праска, дошка для прасування, телевізор, доступ до інтернету, чайник та навіть пральна машина. Проте до неї можуть потрапити учасники АТО, родичі загиблих учасників АТО та родичі Героїв Небесної сотні. 

Щоб потрапити до кімнати потрібно мати при собі документи

Потрапити до комфортної зали на залізничному вокзалі не просто. Для цього потрібно пред’явити на вході наступні документи: 

  • Посвідчення учасника АТО (ООС).

  • Квиток на потяг.

  • Лист про відрядження.

Родичі загиблих Героїв Небесної сотні чи учасників АТО мають пред’явити паспорт чи інший документ, який засвідчує особу, свідоцтво про смерть, довідку чи документ, який підтверджує родинні зв’язки.

Обов’язково при вході в зал підвищеного комфорту представники військової служби правопорядку будуть перевіряти багаж подорожуючих. До речі, в новій кімнаті ще не було відвідувачів. Адміністрація залізничного вокзалу чекають хлопців з нетерпінням, адже у такий спосіб хочуть відтячити героям за мирне небо над головою.

Нагадаємо, що минулої осені у місті Києві на залізничному вокзалі було відкрито першу кімнату підвищеного комфорту для військових АТО. На сьогоднішній день ініціативу підхопило більше як двадцять міст України.

Як вам така ідея? Як гадаєте чи часто наші військовослужбовці будуть користуватися послугами цієї кімнати відпочинку?

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.