П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У парку ім. Чекмана триває ремонт мосту

У парку імені Михайла Чекмана капітально ремонтують один з містків, що веде до зоокуточка. Коли завершаться ремонтні роботи та яка їхня вартість, далі розповість khmelnytskyi-future.

Парк імені Чекмана є одним із улюблених місць відпочинку хмельничан. Тут часто проводять дозвілля батьки з дітками. В парку є знамениті скульптури Миколи Мазура, лавочки, фонтан, зоокуточок, велосипедні доріжки, а також різноманітні атракціони та каруселі.

Одну з центральних алей у парку ім. Чекмана перекрили, оскільки тут ремонтують один з мостів, що веде до зоокуточку. Цей місток не оновлювали жодного разу протягом тридцяти років. Дерев’яні бруски, якими був обшитий металевий каркас, прогнили. Сам міст хоч і не знаходився в аварійному стані, однак був перекошений і створював незручності для пішоходів. Тому його вирішили відремонтувати.

Наразі демонтували усі старі дошки та металеві конструкції. Замість них уже встановили новий каркас. Начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок розповів, що нова сучасна металева конструкція відповідає усім вимогам. Сюди будуть кріпитися дерев’яні дошки містка. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Вартість капітального ремонту мосту в парку ім. Чекмана становить триста тисяч гривень. На ремонтні роботи власні кошти виділило комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького». Це ті кошти, які сплачують підприємці за можливість торгувати у парку ім. Чекмана.

Поки ремонтні роботи тривають, хмельничанам доводиться обходити це місце стежкою. Однак мешканці міста на це не скаржаться. Навпаки громадяни задоволені тим, що місток відремонтують, він стане сучасним, комфортним та безпечним, а це дуже важливо.

В управлінні житлово-комунального господарства розповіли, що повністю завершити ремонт мосту сподіваються за кілька днів, якщо на заваді не стануть погодні умови.

5

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.