П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У третьому корпусі Хмельницької міської лікарні запрацював новий ліфт

У Хмельницькій міській лікарні запрацював новий ліфт. Він знаходиться у третьому корпусі медичного закладу. Сучасний ліфт вже випробовують медичні працівники та пацієнти. Третій корпус міської лікарні складається з п’яти поверхів. Поки виготовляли новий ліфт, пацієнти і медики були змушені ходити пішки або користуватися вантажним підйомником. На виготовлення та встановлення нового ліфта було виділено близько мільйона гривень з міського бюджету. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У третьому корпусі Хмельницької міської лікарні пацієнтам та персоналу майже рік доводилося ходити пішки з першого на п’ятий поверх або користуватися вантажним підйомником. Старий пасажирський ліфт, якому вже понад тридцять років, заборонили використовувати. У третьому корпусі медичного закладу знаходяться неврологічне та терапевтичне відділення. Без ліфта пацієнтам було важко долати. На виготовлення та встановлення нового ліфта з міського бюджету виділили близько мільйона гривень. Про це йдеться у сюжеті МТРК «Місто»

Наразі пацієнти міської лікарні поступово звикають до нового ліфта. За словами медичних працівників, користуватися ним зовсім не складно, однак не потрібно поспішати. Після натискання кнопки потрібно лише зачекати, щоб спрацювала автоматика. А от тих, звик завжди поспішати, вже доводилося визволяти з нового підйомника. Пасажири не спробували зв’язатися з диспетчером, тому стукали у двері.

Загалом у Хмельницькій міській лікарні є п’ять ліфтів. Четверо з них є новими. За допомогою механічного підйомника перевозять пацієнтів на візочках. За словами ліфтерки Галини Ставіноги, ліфт у міській лікарні дуже потрібен, особливо людям похилого віку, яким важко користуватися сходами.

Загалом і пацієнти, і медперсонал дуже задоволені тим, що у лікарні запрацював новий ліфт, адже він дуже необхідний.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.