П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Новий залізничний маршрут пролягатиме через Хмельницький

Недавно «Укрзалізниця» призначила вісім нових потягів у графіках руху пасажирського залізничного транспорту на цей та наступний роки. Один із маршрутів пролягатиме через Хмельницький. Також продовжено один з маршрутів, який пролягатиме через Шепетівку. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Додаткові потяги на період новорічно-різдвяних свят

Наближають новорічні свята. Хмельничани заздалегідь купують квитки на потяг, щоб провести вихідні в омріяному місті. Хтось планує поїхати до рідних чи друзів у гості, хтось прагне зустріти Новий рік в столиці або у Львові. Традиційно у період новорічно-різдвяних свят спостерігається ажіотаж на подорожі потягом. Тому «Укрзалізниця» призначила додаткові потяги, які курсуватимуть через Хмельниччину. Через наше місто буде їхати п’ять потягів, а через Шепетівку — два. Відомо, що один з них робитиме зупинку у Волочиську. Усі бажаючі вже можуть купити квитки на ці потяги в режимі онлайн або в залізничних касах.

Вісім нових потягів

Також минулого тижня стало відомо, що «Укрзалізниця» призначила вісім нових потягів у графіках руху пасажирського залізничного транспорту на цей та на наступний роки.

Графік руху потягів на 2019-2020 роки почали діяти у неділю, восьмого грудня. У повідомленні «Укрзалізниці» йдеться про те, що курсуватимуть сто вісімдесят п’ять пар пасажирських поїздів. З них понад дев’яносто відсотків становлять швидкі та прискорені потяги.

У графіках призначено вісім нових потягів, більшість з яких курсуватимуть у західному напрямку, який є найбільш популярним. З них через наше місто курсуватиме потяг №179/180 сполученням «Львів-Дніпро».

Отже, потяг «Львів-Дніпро» курсуватиме кожного дня, починаючи з двадцять шостого грудня. З Дніпра він відправлятиметься о 22:39, а у Львові опиниться о 16:25. У Хмельницькому потяг зупиниться об 11:33. На пасажирів він очікуватиме протягом п’ятнадцяти хвилин. 

У зворотному напрямку потяг рушатиме зі Львова об 11:50. У Дніпро транспортний засіб прибуде о 06:40. У Хмельницькому потяг опиниться о 15:42. Також очікуватиме на пасажирів протягом п’ятнадцяти хвилин.

Який потяг курсуватиме через Шепетівку

Також стало відомо, що «Укрзалізниця» продовжить кілька маршрутів потягів. Зокрема, напрямок потяга №71/72 «Кривий Ріг-Київ» продовжено до Ужгорода. Він курсуватиме через Хмельницьку область, а саме через Шепетівку.

Отже, цей потяг  почне курсувати з двадцять дев’ятого грудня цього року і їздитиме до п’ятнадцятого січня наступного року щоденно. О 06:25 він буде рушати з Ужгорода. У Кривому Розі потяг буде вже о 06:23. О 16:04 потяг буде робити зупинку у Шепетівці. На пасажирів він очікуватиме протягом п’ятнадцяти хвилин. У зворотному напрямку потяг буде відправлятися з Кривого Року о 20:59. В Ужгороді він опиниться о 21:28. О 10:06 потяг зупинятиметься в Шепетівці. На пасажирів транспортний засіб буде очікувати тридцять одну хвилину.

Варто додати, що наступного року «Укрзалізниця» планує придбати двадцять шість вагонів. Ще сорок вагонів оновлять.

е

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.