П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому відкрили нове футбольне поле

Вчора, двадцять першого жовтня, на території Гімназії №2, що на Проспекті Миру, відкрили нове футбольне поле. Футбольне поле збудоване за типом «Юніор». Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Новий сучасний стадіон зі штучним покриттям з’явився на території Хмельницької гімназії №2. На території навчального закладу буде повноцінний спортивний комплекс. Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів міський голова Олександр Симчишин.

«Відкрили ще одне футбольне поле. Цього разу – в Гімназіі №2 на Проспекті Миру. Футбольне поле збудоване за типом «Юніор» і має розміри 60Х30. Таке в місті вже третє. Займатися тут будуть учні Гімназії, діти і юнаки з місцевих дитячо-юнацьких шкіл та мешканці мікрорайону», – написав мер.

За словами міського голови, це лише перша черга цілого спортивного комплексу. Також тут облаштують волейбольний та баскетбольний майданчики, а також бігові доріжки з освітленням. Загальна вартість 6,5 мільйонів гривень.

Тепер усі бажаючі хмельничани зможуть тренувати тут свою силу та гнучкість, грати у футбол, волейбол, баскетбол тощо. Цього року з міського бюджету на будівництво стадіону виділили три мільйони сімсот тисяч гривень.

Міський голова Олександр Симчишин традиційно завітав на відкриття спортивного майданчика. Він щиро привітав усіх присутніх із цією радісною та довгоочікуваною подією, а потім урочисто перерізав жовто-блакитну стрічку.

Традиційно під час урочистого відкриття спортивного майданчика міський голова Олександр Симчишин забив гол у нові ворота. Учні з радістю фотографувалися з Олександром Симчишиним. Також футбольні команди зіграли перший матч на новому полі. Понад сто переможців всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань пройшлися парадом навколо нового стадіону. 

Хмельничани активно коментують допис міського голови про відкриття нового футбольного поля і зазначають, що багатофункціональні майданчики – це те, чого насправді не вистачає місту. Також дописувачі очікують наступного року такий формат спортивного комплексу в мікрорайоні Дубово. Хмельничани висловлюють подяку місцевій владі за роботу у напрямку облаштування нових спортивних майданчиків, адже завдяки цьому діти мають змогу активно та корисно проводити дозвілля на свіжому повітрі, займаючись спортом.

р

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.