П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У центрі Хмельницького працює новий підмітальний пристрій

На вулиці Проскурівській працює новий пристрій для прибирання. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Спеціальний апарат для прибирання вулиць з’явився у Хмельницькому майже місяць тому. Він має яскравий помаранчевий колір і схожий на газонокосарку. За допомогою спеціальних щіток пристрій ефективно та швидко змітає бруд, сміття або листя у контейнер. Це все відбувається автоматично. Прибирання тихе, ретельне та зручне. Апаратом дуже легко та просто керувати. У комунальному підприємстві з будівництва, ремонту та експлуатації доріг Хмельницької міської ради розповідають, що за допомогою нового приладу вдається ушестеро разів швидше прибрати, ніж віником. Новий підмітальний пристрій працює на вулиці Проскурівській. Наразі такий пилосмок єдиний у Хмельницькому. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Новий підмітальний пристрій поки що експериментальний. Працювати він може лише на рівній поверхні. Така техніка коштує в середньому близько п’яти тисяч гривень. Комунальники планують поступово перейти на машинний спосіб прибирання вулиць, без прибирання вручну.

В.о. директора комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг Микола Ваврищук розповів, що на наступний рік планується придбати ще декілька таких підмітальних пристроїв для центральної частини міста. Нова техніка досить ефективна та зручна у роботі.

Наразі на балансі комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг знаходиться понад п’ятдесят різноманітних машин та механізмів для ремонту та прибирання хмельницьких доріг.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.