Неділя, 28 Квітня, 2024

Для хмельницьких лікарень придбали сучасне медичне обладнання

Протягом останніх кількох років у Хмельницькому витратили сорок чотири мільйони гривень на закупівлю нового медичного обладнання. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

На своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин розповів, що протягом останніх кількох років для хмельницьких лікарень придбали сучасне медичне обладнання загальною вартістю сорок чотири мільйони гривень.

«За кожним придбанням – врятовані життя і відновлене здоров’я хмельничан. Без перебільшення», – написав міський голова.

За його словами, нещодавно почали працювати одразу два нових обладнання. Завдяки артроскопічній стійці для операцій на суглобах хмельницькі лікарі мають можливість підвищити рівень надання медичних послуг у місті. У Хмельницькому давно проводяться малоінвазивні операції хворим з проблемами колінних суглобів. Тепер завдяки сучасному обладнанню діагностуватимуть та лікуватимуть хворих з проблемами плечових суглобів. Стійку встановили минулого тижня, а сьогодні вже мають провести першу операцію. Також склали графік на найближчі тижні. За словами фахівців, невдовзі вдасться малоінвазивно оперувати і ще дрібніші суглоби. Вартість стійки становить два мільйони гривень.

Міський голова Олександр Симчишин додав, що у міському перинатальному центрі встановили високоякісний сучасний апарат УЗД. Завдяки новому обладнанню лікарі зможуть виявити вади розвитку дитини на ранніх стадіях. Також апарат УЗД дозволяє діагностувати гінекологічні захворювання, злоякісні новоутворення. Його вартість становить понад два мільйони гривень.

узд

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.