Четвер, 25 Квітня, 2024

Хмельницька міська дитяча стоматологія отримала нове обладнання та змінила адресу

Тепер Хмельницька міська дитяча стоматологія знаходиться знаходиться в приміщенні міської дитячої лікарні, що за адресою: вулиця Разіна, 1. На зміну місця розташування закладу було виділено 1,5 мільйони гривень. Також тут встановили нове сучасне обладнання. Завдяки цьому буде змога надавати медичні послуги хмельничанам на більш якісному рівні. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Раніше Хмельницька міська дитяча стоматологія знаходилась на вулиці Подільській, 171/1. Тепер відділення розташовано на другому поверсі Хмельницької міської дитячої лікарні. Два заклади об’єднали для того, щоб надання медичних послуг відбувалося в одному приміщенні.

Тепер тут створені усі необхідні умови для комфортного перебування маленьких хмельничан. У приміщенні облаштували цікаві ігрові зони, встановили нове обладнання. Кабінети стали більш просторими та яскравими.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин розповів, що на капітальний ремонт приміщень з міського бюджету було виділено 1 мільйон 500 тисяч гривень, ще 500 тисяч витратили на нове обладнання. За його словами, зі старої стоматології перевезли частину обладнання, яке перебувало у хорошому стані. Також заплановано придбати автоклави, стоматлабораторію, додаткові установки. 

Олександр Сергійович розповів, що рішення перемістити дитячу стоматологію у більш комфортніші умови виникло два роки тому. Наразі продовжуються ремонти в інших відділеннях дитячої лікарні.

«Це обов’язково капітальні ремонти із придбанням нового обладнання. Хочемо відділення за відділенням оновити весь заклад», – пояснив Олександр Симчишин.

Додамо, що недавно у Хмельницькій дитячій міській стоматології з’явилася можливість лікування дітей під загальною анестезією.

стоматологія

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.