Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Хмельницькому під час спеки поливають вулиці

У Хмельницькому розпочали зволожувати вулиці під час спеки. Для цього використовують воду з річок. Це дає змогу вберегти дорожнє покриття і прибрати пил. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Цього тижня спека охопила усю Україну. Стовпчики термометра сягають тридцяти градусів вище нуля. За прогнозами синоптиків, спека триватиме до кінця цього тижня.

Температура асфальту перевищує сорок градусів. Під час спеки дорожнє покриття руйнується. Тому у Хмельницькому почали зволожувати вулиці. На вулиці міста виїхали дві спеціальні машини комунального підприємства «БРЕД». Водні процедури проводитимуть щодня, у спекотні дні, у період з 11:00 до 17:00. Завдяки цьому вдасться вберегти дорожнє покриття і зволожити повітря.

Працівники комунального підприємства «БРЕД» для поливу вулиць використовують воду з річки Плоскої. Про це розповів в.о. директора КП «БРЕД» Микола Ваврищук. Один автомобіль може вилити на дороги міста 8 кубометрів води протягом одного виїзду. Обидва транспортні засоби за день роблять десять завантажень. Загалом щодня витрачається близько 150 кубометрів. Насамперед, зволожують центральні вулиці міста Хмельницького, де найбільша кількість транспорту. А також поливають ті вулиці, які ремонтували. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.