П’ятниця, 29 Березня, 2024

Всеволод Нестайко книги

Всеволод Нестайко — видатний український письменник. Його книги для дітей сповнені світла й добра, навчають справді любити рідну землю, поважати старші покоління, не втрачати оптимізм. Школярем малий Всеволод мріяв бути моряком, досліджувати морські глибини. Читачі його книжок мандруватимуть казковими світами й захопливими місцинами, зануряться у побут лісових героїв. Книги автора перекладені багатьма мовами, у середній школі українські учні вивчають його «Тореадорів з Васюківки».

Для кого написані історії

Радимо купити Всеволода Нестайка книги тим, хто вже начитався дитячої літератури в жанрі фентезі. З-поміж героїв лісової школи ви не знайдете фантастичних істот, магів. Всеволод Нестайко творив історії для дошкільнят, молодших школярів, які цікаво читати підліткам та навіть дорослим. Він порушує питання складного процесу соціальної адаптації, стосунків між друзями, вчителями та учнями тощо. У період формування особистості та моральних цінностей маленької особистості читайте разом із дітьми оповідання неперевершеного майстра художнього слова Всеволода Нестайка.

Про кого розповідає серія «Дивовижні пригоди в лісовій школі»

«Дивовижні пригоди в лісовій школі» захоплюють з перших сторінок, бо книжкові герої розповідають про життя в лісі, навчання у музичній школі, свої пригоди та забавки. Друзі їжачок Колька та зайчик Коська повсякчас потрапляють у чудернацькі ситуації. Жартівливі імена персонажів, спроби вирішити численні несподіванки, яскраві характери й нескінченні вигадки звірят напевне сподобаються маленьким читачам.

Видавничий дім «Школа» друкує серію «Дивовижні пригоди в лісовій школі» українською та російською мовами. Їх можна придбати як подарунковий комплект або кожну частину окремо.

  1. Завдяки «Сонцю серед ночі. Пригодам в павутинії» ви познайомитеся з учнями та вчителями, які відвідують лісову школу, де викладання предметів відбувається ведмежою мовою.
  2. Із «Секретом Васі Кицина. Енелоликом, Уфою і Жахоб’яком» дізнаєтеся про нові пригоди улюблених звірят. 
  3. У третьому розділі зустрічайте нових героїв «Загадкового Яшку. Сонячного зайчика і Сонячного вовка».
  4. Про «Таємного агента Порчу і козака Морозенко. Таємниці лісею Кондор» розповість остання частина серії.

Всеволод Нестайко книги для читання у родинному колі можна придбати як подарунковий набір, який складається з чотирьох частин. У зручній картонній коробці з книгами є також розклад уроків. При замовленні через кошик інтернет-магазину відправлення на суму понад 300 гривень буде безкоштовним в межах України.

Особливості видання Всеволода Нестайка

«Дивовижні пригоди в лісовій школі» приємно вразять батьків та дітлахів своїми:

  • Ілюстраціями. Сторінки книжок майстерно розмалював художник-ілюстратор Валерій Харченко. Він детально зобразив головних героїв, основні сюжетні події. Розглядайте разом із дитиною малюнки, обговорюйте після прочитання розділів.
  • Зручним форматом. Завдяки зручному формату книги неважко носити у шкільному рюкзаку, брати із собою в парк на прогулянки, в кафе чи на відпочинок під час канікул.
  • Ляссе. Зробить читання щонайзручнішим, адже книга розгорнеться там, де ви закінчили минулого разу.

Всеволод Нестайко книги: простий, надійний спосіб купити видання автора — перейти на офіційний сайт Видавничого дому «Школа» або завітати до торговельних представників харківського видавця у своєму місті. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.